蒟蒻工房Konnyaku Kobo

蒟蒻ゼリーKonjac Jelly 塩バニラVanilla and salt

食べる「塩分補給」、暑い夏やスポーツの後に食べやすい個包装。
高知県室戸沖から採れた「天海の塩」とバニラを使用し
甘さと塩味のコラボレーション。
3個でしっかり塩分&糖分補給ができます。
冷やしてデザートとしても美味しいバニラ味。
Individually packaged for getting a quick and easy sodium intake in hot weather or after playing sport. Made with "Amami Salt" harvested off the coast of Muroto, Kochi Prefecture, and vanilla, this is a collaboration of sweetness and saltiness. Only three sachets are enough to ensure the necessary intake of sodium and sugar per day. The vanilla flavor is delicious chilled as a dessert.

栄養成分表示1個あたり

Nutritional Facts

エネルギーEnergy 17.6kcal
たんぱく質Protein 0g
脂質Fat 0g
炭水化物Carbohydrates 4.40g
食塩相当量Salt 0.09g
  • 召し上がり方How to Eat
  • こんにゃく入りContains konnyaku

JANコード

JAN code

4955559344050

原材料名

Ingredients

砂糖・異性化液糖(国内製造)、砂糖、乳化油脂、デキストリン、塩、こんにゃく粉 / ゲル化剤(増粘多糖類)、酸味料、pH調整剤、香料、酸化防止剤(茶抽出物)

Isomerized Sugar (Produced in Japan), Sugar, Emulsified Oil, Dextrin, Salt, Konnyaku powder / Gelling agent (Polysaccharide Thickener), Acidifier, Acidity Regulator, Flavoring Agent, Antioxidant (Tea Extract)

原材料に含まれるアレルギー物質(28品目中)

Allergens contained in the ingredients (Out of 28 specified ingredients)

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